maandag 20 juni 2005

Schoolreisje


groep 5, 6 en 7 na afloop van het spelen in De Watergeus.

Eindelijk is het zo ver we gaan op schoolreisje! Vanmorgen om kwart over 8 gaan we naar school. Eerst moeten we even in de klas verzamelen en dan gaan we op weg. Ik ga met Papa mee samen met Boyd en Jaimy. We vertrekken heel erg snel en rijden achter Juf Deborah aan. Die maakt bij de retonde nog een extra rondje en dan gaan we met een hele sliert auto's op weg.
Dan in Halfweg raken we Juf Deborah kwijt en moeten we zoeken met nog 3 andere auto's. Niet te vinden dat Watergeus. Dan belt één van de auto's voor ons met Juf Marian en komen wij eindelijk na een uur rijden aan bij De Watergeus. Iedereen was er verder al......
Dan gaan we al heel snel in de boot en hebben we 2 uur gevaren. Daarna een survivaltocht, lopen over de touwbrug door een pijp kruipen en nog veel meer van dat soort dingen.
's middags hebben we lekker patat met een kaassouflee, of kroket of een frikandel gegeten, je mocht zelf kiezen.
Alleen de laatste paar uurtjes mocht je alleen maar zwemmen en geen andere dingen meer doen dat was wel een beetje jammer.
Als laatste hebben we nog deze foto hier boven gemaakt en daarna zijn we naar huis gegaan.


Juf Deborah op de brug................Op de drijvende brug

Het was een leuke dag, vooral in de boot was het erg leuk..... Maar nu moet ik naar boven en in bad, even lekker schoon wassen..... Tot morgen...

Geen opmerkingen: