woensdag 29 juni 2005

Jetix


De nieuwe Jetix!

Heb vanmorgen al de foto's op een cd'tje mee naar school genomen. De foto's die mama gisteren gemaakt heeft in het Haarlemmermeerse Bos. De juf was er heel blij mee! Ze zullen wel weer op de site van de school komen.
Vanmiddag hebben we met Oma boodschappen gedaan bij de nieuwe supermarkt coop in het dorp, nou dat viel erg tegen... het was er druk en is niet meer zo gezellig als toen het nog de komart was. Ik mocht van mama het nieuwe Jetix Magazine hebben dat hadden ze niet eens.... dat is mooi stom!
Gelukkig gingen we daarna nog naar Albert Heyn die had het wel gewoon. Het is een hele leuke dit keer. Heb hem vanmiddag al helemaal doorgelezen.... leuk man!
Heb vanmiddag nog met Mark buiten gespeeld, die was bij zijn neefje en nichtje die bij ons aan de overkant wonen. We hebben heel leuk gespeeld met die kleine kinderen, maar toen viel Zoëy van haar fiets en waren allebei haar beentjes kapot.... Oohh dat was zo zielig......
Aan het eind van de middag heb ik Mark naar huis gebracht, we konden het niet laten nog even bij de kinderboerderij te kijken waar Mark pal bij woont. Zo leuk die dieren....
Nu ga ik nog even met Timmie spelen op mijn kamer......doei tot morgen!

Geen opmerkingen: