vrijdag 28 oktober 2005

Weer thuis!
















Gisteren fietsen gehuurd en in de omgeving rond gereden... hier de weg naar het bos...
















Kalebassen te koop bij de boer langs de kant van de weg....

Gisteren zijn we de hele middag op pompoenen en kalebassen jacht geweest in de omgeving waar we het huisje gehuurd hadden. Boeren die hadden langs de kant van de weg dan bakken staan en daar stonden dan de prijsjes op en er naast stond dan een potje waar je het geld in moest doen. Grote pompoenen hadden ze al niet meer daar... Maar toen kwamen we in een klein dorpje langs een groentenboer en daar stond een hele mooie pompoen voor de deur. Ik naar binnen... Ja wat die koste konden ze zo niet vertellen... ik dat ding mee in winkel in genomen en die moest toen gewogen worden. Hij woog 6 kilo en dat werd dus €4,75 voor dat enorme ding. Nou Mam vond hem helemaal geweldig dus hebben we hem gekocht...

We zijn helemaal aangestoken door die mensen in Amerika... Eén mevrouw die mijn site veel bezoekt heeft allemaal pompoenen in haar tuin, ze heeft zelfs één hele slang gemaakt van wel 20 pompoenen, prachtig man! Zie Daffoodils and Dragons Thanks F. ! Nou we hebben heel veel kalebassen gekocht en 2 pompoenen.














Ook kwamen we nog een hele mooie molen tegen in een klein dorpje....

Vanmorgen zijn we om 10.00 uur vertrokken uit Epe en zijn toen naar Elburg gereden, daar hebben we toen nog wat leuke souvenirs gekocht. Koekjes voor Oma en Marijke voor het verzorgen van de post en Timmie en voor ons zelf een zinken wastobbe om de kalebassen in te doen voor achter in de tuin, die we allemaal gekocht hebben bij de boeren op de Veluwe.















De kalebassen en de pompoenen onder het afdakje in de tuin...

Vanmiddag om een uur of half één kwamen we thuis. Ik heb toen meteen Mark gebeld en samen hebben we toen de pompoenen uitgehold en een gezicht in gemaakt. Die grote van 6 kilo, links op de foto hebben we kerstlampjes ingedaan en deze branden nu! Dat staat mooi in het donker!

Het is al weer laat ik ga weer naar mijn eigen bedje.... doei... tot morgen!


See the English version

1 opmerking:

Anoniem zei

een welke keurige slang!