zaterdag 1 oktober 2005

Dagje Amstelveen
















Bloemenstal op het plein in Amstelveen

Uuuuuhhhh ...... het was weer vroeg op vanmorgen! Na een paar dikke boterhammen snel naar de Bowling. Het was erg rustig op de training. Er waren weer veel wedstrijden waar veel kinderen heen moesten. Maar het ging erg lekker, ik gooide als een speer!

Na de bowling gingen we thuis een lekker broodje kroket eten, nou dat smaakte wel. Ik heb er 2 gegeten.. mmmmmmm.... kroketten zijn ook zo lekker! Jammer dat we ze niet zo vaak eten,
tja... het is niet echt gezond eten, Mam noemt het junk food!
Vanmiddag zijn we naar Amstelveen geweest, de 3 dolle dwaze dwaze dagen bij de Bijenkorf en het prijzen circus bij V&D waren
er vandaag.


Ingang winkelcentrum......................Alles geel bij de Bijenkorf

Dan is alles extra g0edkoop en hebben ze overal hele goeie aanbiedingen. Ik ben nog op zoek naar een hele grote doos lego en dacht dat die wel in de aanbieding zou zijn bij die winkels.... nou dus niet. Het was er wel belachelijk druk trouwens.
Alles was geel bij de bijenkorf... ze hadden alles ingepakt met geel papier, kan je zien op de foto hierboven. Wel hadden ze nog een leuke aanbieding bij de Bijenkorf... een kastje waarmee je digitale tv kan ontvangen.... helemaal gratis! Je moest wel €35,-- betalen maar na aansluitng krijg je die weer terug... leuke aabieding he? Dat hebben we dus gedaan en nu kijken we dus tv met digitale ontvangst.. mooi beeld hoor! We hebben wel wat minder zenders, maar de belangrijkste zitten erop, alle Nederlandse zenders en BBC-world en CNN voor Mam.
Het is al weer half 10 geweest ik ga naar boven....doei... tot morgen!

Geen opmerkingen: