zaterdag 15 oktober 2005

Ajax museum!
















Amsterdam Arena, voetbal stadion van Ajax.

Vanmorgen eerst naar de bowling geweest, het was weer een leuke training. Weer wat nieuwe dingen geleerd, hoe je moet staan en hoe hoog je arm omhoog moet en meer van die dingen.

Na de bowling zijn we naar het Ajax museum geweest. Ik ben voor school nog altijd bezig met het schrijven van mijn werkstuk over Ajax en het laatste gedeelte gaat over het Ajax museum, daarom moesten we toch echt even gaan kijken daar. De foto hier boven is genomen op het dak van de parkeer garage van de Arena.
Binnen in het museum was een hoop te zien, veel bekers zoals hier onder, veel voetbal shirts en oude foto''s. We hebben een boel foto's gemaakt die ik in mijn werkstuk mooi kan gebruiken.















Dit zijn alle grote bekers die Ajax ooit gewonnen heeft, veel, mooi!

Ook was er nog een mooie film over een paar voetballers te zien. Hier onder nog een paar foto's van het Ajax museum en een paar foto's van de omgeving van de Arena.


De schoen van van Basten! .......Hgrote zaal Ajax museum

Ajax shop .................................lhet plein waar de Arena aan ligt

Heineken music Hall bij de Arena ........uitrit parkeergarage

Het was een hele leuke dag zo naar de Arena... maar het mooiste vond ik nog die bekers die Ajax gewonnen heeft... man wat zijn die vet cool!!!!

Ik ga naar bed het is al weer erg laat... doei... tot morgen!


See the English version

2 opmerkingen:

Dak-Ind zei

so is Ajax the name of the team? here Ajax is a kind of powdered kitchen cleaner! American's are not real big on "soccer". american football is much more popular. its a totally different game, but this is the season for it. I do not really watch the professionals. i do love to watch the college teams, though.

men-a-men*s zei

Ja, Ajax is het voetbal team van Amsterdam! Marco van Basten, Johan Cruijff zij hebben allebei voor Ajax gespeeld.

Yes, Ajax is the soccer team of Amsterdam! Marco van Basten and Johan Cruijff played once in the Ajax team.

Men