donderdag 6 oktober 2005

Vliegtuigbom staat op ontploffen!

Vanmorgen was er om 7 uur al op het nieuws dat de weg 205 tussen Boesingheliede en Hoofddorp afgesloten was i.v.m. een bom die ze gevonden hebben, nog uit de 2e wereld oorlog.


Weg afzetting bij de polderbaan, 2 landingsbanen buiten gebruik op schiphol.

De bom zou op scherp staan en misschien gaat hij wel ontploffen. Alles in de omgeving werd afgezet, alle wegen en ook op schiphol kunnen ze de Polderbaan en de Zwanenburgbaan niet gebruiken. Er kunnen nu maar 22 vliegtuigen per uur landen op schiphol, nou dat zal wel lekkere vertragingen geven zeg.... Eén voordeel het is hier nu wel lekker rustig geen vliegtuig te zien....
Er was net op het nieuws van 5 uur dat ze nu bezig zijn een damwand aan te brengen, dat als hij toch gaat ontploffen dat ons dorp minder last heeft van de luchtdruk... bbbrrrr.... best wel eng eigenlijk.... Het gaat allemaal best wel lang duren want ze kunnen morgen pas beginnen met het opruimen.

Op school hadden we vandaag weer die geheimzinnige opdracht van die man (Otto), we moesten weer allemaal vragen beantwoorden en de uitslag was dit keer PUTTEN. Otto moet nu naar Putten. Kijk ook op www.magie-encyclopedie.nl, daar staan de opdrachten! Maar weer afwachten wat er morgen gaat gebeuren....















Mark en ik maken samen muziek!

Vanmiddag met Mark hebben we samen muziek gemaakt. Mark speelde eerst op mijn gitaar, maar dat vond hij niet zo lekker spelen. We zijn toen naar zijn huis gegaan om zijn eigen gitaar op te halen. Daarna hebben we samen gezocht naar dezelfde muziek in onze muziekboeken. Nou dat was best gaaf man.... vet om zo te spelen, dat zullen we vast nog wel eens vaker doen.

Nu ga ik nog even lekker buiten spelen, het is nog zo lekker weer, iedereen is nog op het plein. Doei... tot morgen!


See the English version

1 opmerking:

Dak-Ind zei

my older son took guitar lessons. he only played for a few years and never got very good at it. my brother, Jake, is an engineer at Intel now, but when he was younger he played trumpet. he started in about 5th grade adn he played all thru school including in a ska band while he was in college. his band even made a CD. keep up the music, its worth it!