zaterdag 24 september 2005

Que Si Que No!















Jody Bernal bij ons in het dorp met de Staatsloterij!

Vanmorgen eerst Opa en Oma naar schiphol gebracht, nou dat was wel vroeg hoor! Ik moest om 7 uur op en om even voor 8 uur waren we al op weg. Was de weg naar Schiphol afgesloten...dat zal je altijd zien. Toen moesten we helemaal omrijden via de snelweg. Toen we op Schiphol aan kwamen stonden we meteen in de file...wat een auto's één lange rij met auto's en taxi's voor de vertrekhal... Toen we Opa en Oma afgezet hadden moesten we meteen doorrijden, we moesten snel weer weg want je mag daar helemaal niet parkeren. We konden ze nog net gedag zwaaien...
Daarna gingen we gelijk door naar de bowling. Het was weer erg leuk, maar soms best wel moeilijk als de trainers zeiden dat je het anders moest doen...je gooit meteen geen bal meer!
Na het trainen zijn we naar Hoofddorp gegaan, daar was de opening van een nieuw winkelcentrum. De opening werd gedaan door Karin Bloemen, ik ken haar niet maar pap en mam wel, ze zong een paar liedjes en ook een lied over het nieuwe winkelcentrum.
Daarna gingen we terug naar ons dorp even kijken hoe het met de nieuwe Lidl ging, of die al een beetje opschiet met het verbouwen. Nou dat ging best hard, de naam staat al op de ramen!
Toen zagen we aan de overkant allemaal mensen staan met oranje mutsen, mam riep meteen dat lijkt de staatsloterij wel, wij kijken.... ja hoor het was de Staatsloterij! We stonden daar geen minuut toen zei er een meneer op het podium " en nu heel beroemd artiest...Jody Bernal!!!"
En ja hoor .. en daar zong hij dat leuke liedje Que Si Que No..... gaaf man...en er waren helemaal niet zo veel mensen.... nee niemand wist natuurlijk dat hij hier zou optreden!
Hij zong wel 4 liedjes en op het laatst nog een keer
Que Si Que No.. Nou dat was erg leuk en dat zo maar bij ons in het dorp....vrijdag komt het op de tv... Ja maar een heel klein stukje zei die man op het podium hoor!
Vanmiddag toen we thuis kwamen met Arnold gespeeld... lekker gameboyen en later buiten nog een partijtje balletje trap...
Pppppffffhh. dat was een lange dag...ga nog even lekker op de bank liggen en tv kijken....doei ...tot morgen!


Opa en Oma bij de vertrekhal.........Feest in Hoofddorp!

2 opmerkingen:

Dak-Ind zei

i searched and searched and finally found a place where i could hear the song you mentioned (que si que no) since i had never heard it before. i liked it!

Tell your mom thank you for her nice comment on my blog. I really enjoy visiting your blog, too! I told my mom and also my son, and they will be checking in on you as time goes by!

see you again, soon!

Anoniem zei

Heb even een "Word Verification" toegevoegd om te voorkomen dat automatische berichten als reactie verschijnen op men's blog. Allerlei vervelende berichten als "Like your blog see my blog" met rara sites over zaken die niet voor kinderogen geschikt zijn.
Sorry voor deze extra handeling maar het is helaas niet anders, er komen te veel nare berichten binnen.....

Mam