donderdag 17 november 2005

Weer hagel!
















Vanavond al weer hagel, de hele tuintafel ligt vol!

Vanmorgen op school werd het op eens heel erg slecht weer.... hagelstenen zo groot als knikkers het hele schoolplein was wit in een paar seconden. Bliksem en donder... zo hard het was flits en banggg...flits banggg! Zelfs de juf vond het een beetje eng ........ de hele grond trilde helemaal. 2 klappen moeten ergens ingeslagen zijn dat kan niet anders. Even na de bliksem steeg er een cargo vliegtuig op die niet van de grond kwam... Het leek wel of hij maar op 20 meter boven het dak van de school zat..... laag man en een lawaai niet te geloven!
Was een rare ochtend in ieder geval en iedereen was blij dat ze naar huis konden voor de lunch. Toen ik thuis kwam heb ik meteen mam gebeld op haar werk, maar die zei dat het in Amsterdam helemaal niet gehageld heeft en er geen onweer was, hoe is dat nou mogelijk het is nauwelijk 10 kilometer verder op? Dat is ook raar....

Vanavond begon het weer zo hard te hagelen, kijk de hagelstenen op de tuintafel liggen! Ze zeggen dat het nu echt koud gaat worden... nou ik vind het nu al naar weer...bahhhhh.

Ga nog even naar boven... lekker TV kijken... Doei...tot morgen!


See the English version

Geen opmerkingen: