maandag 30 januari 2006

Sneeuw in Spanje!














Allemaal sneeuw op de TV....

Zat net naar de TV te kijken... het is echt overal slecht weer.... In Polen is van het weekend een dak ingestort door het gewicht van de sneeuw van een enorm gebouw waar net een beurs aan de gang was met postduiven. Vandaag zei de weervrouw dat het nu ook in Spanje sneeuwt, in zuid Spanje! Zelfs in Portugal sneeuwt het, daar hebben ze in geen 50 jaar sneeuw gehad! Hier is het nu niet zo koud maar ze verwachten dat het na het weekend weer veel kouder zal worden, dan krijgen we die kou vanuit Rusland weer terug.... bbbrrrrr...... zielig voor Timmie.....













Jaap Stam

Wooouuuww... dat is gaaf... Zag vanavond ook bij het nieuws dat Jaap Stam terugkomt naar Nederland. Hij voetbalt nu bij AC Milaan maar van de zomer komt hij naar Ajax.... Niet naar PSV of Heerenveen zoals iedereen dacht... maar naar Ajax... dat is gaaf man!

Ga naar boven ... doei... tot morgen!


See the English version

2 opmerkingen:

Anoniem zei

we hebben vandaag ookeen e-mail verstuurd. Wel ontvangen? Hier gaat alles erg goed vandaag weinig zon maar wel een fijne temperatuur.SMSEN jullIe even of een ander ontvangen is?

Leon zei

In 1996 Victoria (my town) had a blizzard. Greenhouses collapsed and some buildings. It was difficult to get food and go to work. Nobody died.


In 1996 had Victoria (mijn stad) blizzard. Doen ineenstorten serres en sommige gebouwen. Het was moeilijk om voedsel te krijgen en te gaan werken. Niemand stierf.