zaterdag 28 januari 2006

Dagje shoppen!















Zelf ijsje tappen bij Ikea...

Vanmiddag zijn we allemaal boodschappen wezen doen... Eerst moesten we eten voor Timmie kopen bij het tuincentrum. Daar zagen we trouwens een mooi kippenhok!















Nou dat zit zo... Bij Pap op het werk is een paar maanden geleden een kip aan komen lopen die sinds die tijd elke dag eten komt halen en het ziet er niet naar uit dat hij van plan is weg te gaan.... Elke dag komt hij op het raam tikken! Dus nu moet er voor die kip een hok komen. Nou is er bij pap op het werk een menneer die misschien een hok voor dat beest gaat maken en toen kwamen we vanmiddag in het tuincentrum een mooi hok tegen. Mam heeft er een foto van gemaakt zodat ze het op het werk bij Pap misschien wel na kunnen maken... (was mijn idee... wil alleen de kip maar helpen!)

Na het tuincentrum zijn we nog naar Ikea geweest. Mam wil nieuwe gordijnen hebben voor in de keuken.... maar ze hadden daar niets wat ze leuk vond. Wel hadden ze er weer heerlijke hotdogs met een beker fanta voor €1,- dat is toch niet te geloven .... en lekker! Daarna heb ik nog een ijsje zelf gemaakt aan de ijsmachine. Je zet je hoorntje in het ding, drukt op een knop en dat komt het ijs eruit. Nou heb ik van Opa geleerd dat je het koek hoorntje leeg moet eten zonder het kapot te maken en dan kan je opnieuw ijs tappen aan de machine .... nou dat heb ik vanmiddag mooi weer gedaan ... is zo vet cool man.... staan de mensen allemaal te kijken van wat doet die nou...? Nou dat kan mij niets schelen hoor.... er staat toch nergens dat je niet nog een keer ijs mag tappen? En lekker dat die 2e smaakte!

Na Ikea zijn we nog even bij Ruud en Femke langs geweest, even horen hoe het met Femke's moeder was. Die heeft van de week een flinke operatie gehad maar het ging gelukkig al weer wat beter met haar.

Wooooohhh... het is al weer erg laat ... ga lekker naar boven.... doei... tot morgen!


See the English version

Geen opmerkingen: