zaterdag 17 december 2005

Laatste training van dit jaar!















Disco bowlen 's morgens om 9 uur!

Vanmorgen toen we aankwamen op de bowlingbaan was het er erg donker. Toen deden ze plotseling de disco lichten aan en draaiden ze harde disco muziek. De laatste bowling training van dit jaar moest een feestje worden zei onze trainer Ronald.
Steeds moesten we de bal weer anders gooien, dan weer achterste voren of met links gooien, of tussen je benen... gaaf man! Alleen echt scoren dat ging niet want af en toe hing er een heel rookgordijn en zag je helemaal niet waar de bal ging. Het was wel erg vet cool hoor!

Na het bowlen zijn we naar Hoofddorp geweest een kadootje kopen voor Oma Corrie die in het ziekenhuis ligt en vandaag jarig is. We zouden een hele grote nep roos kopen en daar kadootjes aan hangen. Bij de bloemenwinkel hadden ze hele grote rozen, een steel van ruim één meter lang en de roos was wel zo groot als een flinke voetbal.

Daarna zijn we naar de speelgoed winkel gegaan en daar zag ik al meteen een hele lieve hond, ik wou perse die hebben voor oma. Die hond hebben we aan de steel van de roos vastgemaakt en toen hebben we nog een flesje parfum en een flesje douchegel gekocht en ook aan de steel van de roos gehangen..... wooouuuhh.... het zag er prachtig uit.

Toen zijn we naar Purmerend gegaan naar het ziekenhuis waar oma ligt. Nou ze vond het kado prachtig! De grote roos heb ik aan het voeteneind tussen het bed geschoven, zo kan Oma de roos en de hond goed zien.
Aan het plafond boven haar bed hingen allemaal vlaggetjes en Opa had heerlijke taartjes meegenomen... nou die smaakte wel.
















Na het ziekenhuis hebben we nog boodschappen gedaan en zijn we nog even rond gaan kijken in de buurt naar de tuinen met Kerstverlichting... nou er zijn huizen bij die er erg veel werk van gemaakt hebben, hier is één huis dat is wel heel erg mooi!

Ik ga naar boven... doei... tot morgen!


See the English version

2 opmerkingen:

Dak-Ind zei

i love "disco bowling" here they call it cosmic bowling, and light it all up with black lights and sico balls, and they do it in the evening time (like 9pm to mignight)

it is a very popular thing for teen ages and twenty somethings!

the lit up house is beautiful. we hung lots of lights, i love looking at them! did you hang christmas lights this year?

men-a-men*s zei

Ja... Ik heb met pap alle lichtjes in de tuin gedaan. Ook heb ik lichtjes in mijn eigen kamer, voor het raam en aan het plafond gedaan. In de keuken heb ik een kleine kerstboom met daar omheen ook allemaal lichtjes gemaakt.... zo cool man!

Yes... Dad and I have done all the lights in the garden. I also have done the lights in my own room, for the window and on the ceiling. In the kitchen I made a little Christmas tree and all lights in it and around it. It really looks so cool!