zondag 18 december 2005

Alles klaar maken voor kerstmis!















Pakjes onder de boom....

Vanmiddag Mam geholpen met het maken van de Kerstkaarten. Postzegels plakken en daarna in de buurt bezorgen en de rest op de brievenbus doen. Het was een hele stapel om mee te nemen, heb ze maar in een plastic tasje gedaan.

Toen ik klaar was ben ik even bij de buren de kerstboom gaan bekijken. Woooouuuh ....zij hadden ook een hele mooie grote boom... met heel veel pakjes er onder. Marijke zei dat ze een bling bling Kerst wilde met allemaal glimmende pakjes onder de boom. Ze had nog heel veel over van dat mooie glimmende papier en allemaal lintjes en kerstbeertjes, dat mocht ik allemaal mee naar huis nemen om onze pakjes er mee te versieren. Nou daar ben ik wel een paar uur mee bezig geweest ...dat is wel heel erg leuk werk hoor pakjes versieren. Lintjes er op doen beertjes er aan vastmaken echt bling bling kadootjes van maken... dat is vet gaaf man!

Het is al weer tijd om naar bed te gaan.... doei... tot morgen!


See the English version

1 opmerking:

Leon zei

The presents do look shiny and "bling bling". They look inviting but now you must wait... a long time (almost: one week,or seven days,or 168 hours). Ah, Christmas will come soon! :)

Stelt kijken het glanzende en "bling bling" voor. Zij kijken uitnodigend maar nu moet u wachten... een lange tijd (bijna: één week, of zeven dagen, of 168 uren). Ah, Kerstmis zal spoedig komen! :)