dinsdag 30 januari 2007

Spelen!












Evy, Bo en Zoey.....

Vanmiddag stond Mam met Bo bij school. Toen we naar huis liepen kwamen wij Zoey, Evy en hun baasje tegen. Man wat hebben ze weer gespeeld met de bal.... Rennen man!

Alle drie gingen ze gelijk naar de bal toe. Het mooiste was als je net deed als of je gooide, dan rende ze alle drie weg en konden dan de bal niet vinden..... prachtig man!
Bo is nu wel erg moe, kan hij straks lekker slapen.....

Vanmiddag tussen de middag mocht ikvan onze school niet naar huis om Bo even uit te laten. Er was een grote brand op een boot in Velsen en daarom mocht niemand naar buiten omdat er gevaarlijke stoffen vrij kwamen bij de brand. Dat was wel vervelend want nou kon Bo niet uit. Ik heb toen Mam maar gebeld en die is eerder naar huis gekomen.













De boot in Velsen die nog steeds in brand staat.....

Mam zei dat Bo wel erg blij was dat hij naar buiten kon toen zij om 2 uur thuis kwam, wat moest die plassen!

Ben niet erg lekker, verkouden en buikpijn, ga naar bed...doei...tot morgen!


See the English version

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi,
Ben je al weer een beetje opgeknapt Menno?.
Wat een toestand met die scheepsbrand.
Hier gaat alles verder goed. Onze groep gaat vandaag naar huis en wij blijven alleen achter( Zielig).
We vermaken ons prima en zijn gisteren naar een prachtig centrum geweest, waar allerlei voorstellingen gegeveb werden. O.a. Olifantenshows enz. Misschien willen jullie even reageren op ons bericht, zodat we weten dat het ontvangen is. Nou groetjes maar weer van Opa en Oma en we houden jullie op deze manier op de hoogte.

Anoniem zei

Ja, Menno is alleen nog wat snotterig maar verder gaat het goed.
Ja, die scheepsbrand....dat is wat. Het schip staat nog steeds in brand, en ze hebben het blussen gestaakt omdat het schip dreigt te kapseizen en er dan brandende olie in het water terecht komt. Wij merken er hier gelukkig niets van, maar de mensen daar moeten allemaal hun woonboten uit.
zie ook: http://www.telegraaf.nl

Wat erg he dat u nog moet blijven, wat vervelend nou!

Hier was Thailand gisteren nog op de TV bij het RTL nieuws. Ze hebben daar erg veel last van olifanten die mensen in auto's overvallen, omdat ze op zoek zijn naar eten. Schijnt heel gevaarlijk te zijn! Automobilisten worden er steeds op gewezen goed op te letten als er olifanten aankomen.

Wij ontvangen de berichten van u hier prima. Heel erg leuk zo alles te volgen! Het is ook leuk voor Suze, die volgt het ook steeds!

Groetjes maar weer tot later!

Maud

Anoniem zei

Ja hoor! Ik volg alles! Leuk he? Suze