woensdag 24 januari 2007

Jomtiem?











Hoofdstraat van Jomtien....

Vanmiddag heeft Bo weer lekker buiten gespeeld met Evy en zoey. Dat zijn 2 Jack Russells die een paar straaten verder op wonen. Zoey is ongeveer 1 1/2 jaar oud en bijna even groot als Bo. Evy is 1 maand ouder dan Bo maar veel kleiner dan Bo. Man die drie hebben een plezier als ze samen spelen hier achter op het grasveldje, zo cool man! Bo is nu helemaal bek af en slaap als als een roos...

Vanavond keek ik nog even op de reispapieren van Opa en Oma die zijn inmiddels in Jomtien. Nooit vangehoord maar dat ligt ergens aan de kust in Thailand. Ben toen even gaan surfen over het internet en kwam een paar aardige foto's tegen van Jomtien. Dit zou de hoofdstraat van Jomtien moeten zijn.... Opa als u dit leest klopt dat? Mooi daar hoor!

Ga nog even TV kijken .... doei...tot morgen!


See the English version

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi, Allemaal,
De foto van jomtien klopt hoor.
We hebben nu een goed hotel met een mooie ruime kamer
Wel erg druk. en de gemiddelde gast is niet direct van het allerhoogste allooy.
We gaan waarschijnlijk verschillende excusies doen, maar we moeten nu eerst even bijkomen van de rondreis.
Wat goed dat jullie zo een succes hebben met schoolbowlen, maar dat komt natuurlijk omdat jij de beste bent. Dat is het voor nu. Ik zal proberen nog een e-mail te sturen om Ruud te feliciteren met zijn verjaardag. Ruud van Harte. JE kado heb je al, maar we zullen nog wel iets Thai,s voor je uitzoeken.
Groetjes van Opa en oma.