zondag 7 januari 2007

Scholen kijken....









Hageveld in Heemstede....

Vanmiddag zijn we met het boek wat we van school gekregen hebben over scholen eens wat scholen gaan bekijken. Want dit jaar is mijn laatste jaar op de basisschool en moet ik op zoek gaan naar een andere school.

We zijn begonnen in Heemstede bij het Hageveld. Dat is de school waar Michiel van Ruud en Femke ook op zit. Man dat is een mooie school, zo vet cool! Het is een heel oud gebouw net een echt kasteel. Femke zou het prachtig vinden als ik bij Michiel daar op school kwam.

Na Hageveld zijn we naar Het Coornhert lyceum in Haarlem geweest. Dat was een hele grote saaie school om te zien met heel veel noodgebouwen.

Daarna zijn we naar het ECL in Haarlem gegaan die was een beetje saai beetje oud maar wel heel makkelijk te bereiken met het bus. Openbaarvervoer stopt voor de deur!

De volgende school was het Kennermer Lyceum in Overveen. Heel mooi gebouw niet saai, goed onderhouden en een hele mooie buurt! Openbaarvervoer bushalte aan de over kant.

Toen zijn we doorgegaan naar het Sancta Maria in Haarlem. Dat was een hele saaie school in een saaie buurt.
Ppphhhff... moeilijk hoor, nou moeten we die scholen nog eens van binnen gaan bekijken. Woensdag is de eerste open dag van het ECL en gaan we daar even kijken. Ben wel benieuwd hoor hoe die scholen zijn....spannnend!

Nu ga ik naar bed....morgen weer naar school, de vakantie is weer voorbij....doei...tot morgen!


See the English version

Geen opmerkingen: