vrijdag 26 januari 2007

Open avond!











Kaj Munk school...

Vanavond na trompetles zijn we naar Hoofddorp gereden omdat daar een open avond was van het Kaj Munk college.

Man wat een is dat een coole school zeg. Alles prachtig, overal computers en aardige mensen. Ook kwam ik daar Mees nog tegen die kwam ook eens kijken daar. Mees heb ik vroeger bij op de creche gezeten en tot vorig jaar mee op mijn school. Toen is hij verhuisd naar Hoofddorp waar hij nu op school zit. Was best leuk hem weer te zien.... Misschien gaat Mees wel naar die school, maar dat wist hij nog niet.

Morgen gaan we nog naar een paar andere scholen kijken in Haarlem. Maar of die zo leuk zijn als deze.... nou dat weet ik niet....

Ga naar bed....doei.... tot morgen!


See the English version

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,
Ik moet nu meteen Thais toetsenboed werken en dat geeft af en toe wat verwarring. Maar we komen er wel uit.
gisteren zijn we hier vlak voor de deur de hele dag aan het strand geweest. Goed houdbaar, door een beetje wind. Vandaag gaan we naar Pattaya om wat te winkelen en te bekijken. Gelukkig ius alles hier goed, behalve dat oma krom loopt na een Thaise massage van twee uur.
Maar ook dat begint al weer bij te komen, groetjes van
Oma en Opa

Anoniem zei

Nou lekker zeg die Thaise massage! Goh wat lekker he die zon! Hier hebben we een paar mooie dagen gehad, koud met veel zon en zonder wind, heerlijk. Heb uren met Bo buiten gelopen.Maar nu is het weer warmer en dan krijg je weer veel regen.... bahhhhh.....

Vandaag gaan we weer naar scholen kijken voor Menno. Overal zijn open dagen. Menno heeft zijn proef Cito goed gemaakt en heeft het school advies gekregen wat wij wel verwacht hadden. Vandaar dat we de uitgekozen scholen nu kunnen bekijken.Wel spannend hoor! Gisteren zijn we bij het Kaj Munk geweest in Hoofddorp daar was hij helemaal weg van. Heeft Cindy daar ook niet gezeten?

Tot later! Maud