zondag 28 januari 2007

Weer scholen kijken!











Mam, Pap en ikke bij de natuurkundeles op het Kennemer...... Deze foto staat op de site van het Kennemer Lyceum, bij foto's open dag, nr. 23.

Gistermorgen zijn we weer bij scholen gaan kijken. Eerst naar het Kennemeer Lyceum, dat was een leuke school en daarna naar het Sancta Maria in Haarlem.

Man wat was het daar druk en rommelig! Daar was een jongen uit klas 1 die ons alles ging laten zien. Maar hij wist niets te vertellen, alleen maar dat dit het Franse lokaal was en dat het Engelse lokaal en als je hem iets vroeg dan wist hij het niet. Ook de leraren lieten alleen de kinderen maar van alles doen en deden zelf helemaal niets, niet eens vertellen wat zij nou voor les geven en hoe ze dat doen.... Heel raar allemaal. Nee dat was geen leuke school...

's Middags zijn we naar Willemse geweest waar we eten en speeltjes voor Bo gekocht hebben. Daarna zijn we door gegaan naar Ruud en Femke waar Joey en Bo lekker samen gespeeld hebben. Man die 2 honden zijn niet moe te krijgen...spelen, spelen en nog eens spelen... zo cool man omdat te zien!










Joey en Bo......

Op de foto zitten Joey en Bo bij pap en geeft Bo, Joey steeds kusjes... lief he?

Later!


See the English version

Geen opmerkingen: