woensdag 1 maart 2006

Naar Artis!















De leeuwen met hun welpjes schuilen voor de sneeuw.....

Vanmorgen om half 10 hadden we met Mark afgesproken bij de bushalte om met Mam naar Artis te gaan. Om even over 10 waren we al in Artis en het was er erg stil... er was niet eens een kaartcontrole...We konden bijna zo doorlopen!
Het weer werd wel steeds slechter toen wij in het restaurant lekker een patatje met kroket zaten te eten sneeuwde het echt heel erg hard.


Yindee en mama ...............................Zeeleeuw in de sneeuw


Zeester in het aquarium.........Soort sRare beesten kijken...

We hebben alles weer bekeken in Artis.. Yindee het kleine olifantje, Iwana de giraf maar Pompidoe de uil was er niet, die zat zeker lekker binnen.

Het was een hele leuke dag maar wel koud... ik heb het nu zo koud... bbrrrrr....


De Olympische sporters waren vandaag bij de Koningin voor een lintje! Goed he?

Ga nog even met Timmie spelen... doei tot morgen!


See the English version

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heey men,
alles goed?
weer lekker warm?
ik wel nou dag
gr markeyman

Leon zei

Hi Men.

It sounds like you had a fun time at Artis. Your photos are nice. I think those "funny animals" are capybara. Just think how fun it would be if Timmie was that big. :)

Hallo Men.

Het klinkt als u had een prettijd in Artis. Uw foto's zijn aardig. Ik denk die "grappige dieren" capibara zijn. Denk enkel hoe pret het zou zijn als Timmie groot dat was.

men-a-men*s zei

Hi leon,

Nee, denk ik niet dat het een capibara is, dat is familie van de van de zwijnen. Dat is niet zo volgens mij. Dit lijkt meer op een kangoeroe, maar dan met een veel kleiner lichaam en 4 gelijke poten. Het heeft echt het hoofd van een kangoeroe. Ik heb de naam van dit dier in de dierentuin wel gezien maar ben het jammer genoeg vergeten......
Weet jij misschien een dier wat hier op lijkt en er een beetje als een kangoeroe uitziet?

Hi leon,

No, I do not think that it is a capybara, which would be family of the swine’s. That is not so according to me. This one seems more like a kangaroo, but then with a much smaller body and 4 equal legs. It has the head of a kangaroo. I have, however, seen the name of this animal in the zoo but I unfortunately can’t remember it... too bad….
Do you know some animal who looks like this animal that looks a bit like kangaroo?