vrijdag 31 maart 2006

Enge doorstart!















Weiland aan het eind van onze straat... In de verte is schiphol met de Zwanenburgbaan en de Polderbaan..

Vanmorgen om 8 uur stond ik buiten Timmie eten te geven toen ik een harde knal hoorde .... Ik keek naar het vliegtuig wat aan het landen was op de Polderbaan pal langs ons huis en zag dat het het met een ontzettend lawaai plotseling weer heel erg begon te stijgen! Hij ging echt bijna recht omhoog en maakte erg veel lawaai. Dat zag er niet goed uit. ... Dat was een echte doorstart! Wat zou er aan de hand geweest zijn? Als ze boven ons huis zijn is het nog maar een paar honderd meter naar de landingsbaan en als ze dan plotseling met veel lawaai weer gaan stijgen nou dan is er echt iets goed mis!

Mam was net boven in de badkamer en hoorde het dak van ons huis kraken, dat is wel eens meer als het heel hard waait. Zij dacht ook dat het een windstoot was ... maar nee dat was de luchtdruk van het snel weer opstijgende vliegtuig..... eng man!

Vandaag hebben we de hele dag het nieuws en internet en teletext in de gaten gehouden maar geen nieuws over dat vliegtuig... Raar is dat toch he dat je van dat soort dingen nooit iets hoort. Hoe kan dat nou er was toch echt iets goed mis hier?

Ga naar bed... doei... tot morgen!


See the English version

Geen opmerkingen: