woensdag 3 augustus 2005

Eindelijk, we hebben em......
















Daar staat ie dan nog voor de deur van de garage.. we hebben de sleutels hier nog niet......

Vandaag was het dan eindelijk zo ver.... de auto ophalen! Vanmorgen ben ik nog naar oma geweest, maar ik kon niet wachten tot het middag werd en we de auto op gingen halen...
Papa was al vroeg thuis om 3 uur, maar we moesten nog wachten tot kwart voor 4 voor dat we eindelijk vertrokken naar de garage.
Toen we daar aan kwamen stond hij al buiten, wat is hij mooi man! Toen moest die meneer nog van alles uitleggen en dat duurde en dat duurde maar... we zijn daar wel bijna 2 uur geweest, ik dacht gaan we nou eindelijk eens rijden! Op het laatst kreeg mama nog een mooie bos bloemen, leuk he? En toen gingen we eindelijk weg.... Papa had de navigatie aangezet voor de route naar huis.... In dat ding zit een Belgische Truus, zo één met een zachte g... dat was lachen man!
Eerst hebben we gekeken of de auto makkelijk in de garage paste... nou dat ging maar net.... die oude tv moet eigenlijk wel weg, anders is het toch wel erg krap.
Toen hebben we de auto aan Opa en Oma laten zien, die vonden hem ook erg mooi! Daarna zijn we pizza gaan eten bij de Italiaan in Badhoevedorp...mmmm het was heerlijk.
Na afloop zijn we nog even naar Ruud en Femke gereden om de auto te laten zien en om wat dingen af te geven voor de vakantie, maar die waren helaas niet thuis.
Het is inmiddels bijna 11 uur, ik ga naar bed... doei tot morgen!

Geen opmerkingen: