maandag 1 augustus 2005

Auto leegruimen!
















Auto uitruimen!

Vanmiddag heeft mama de advertentie van de autostoeltjes opnieuw gezet. Onze advertentie was al op pagina 6 sinds gisteren, zoveel nieuwe zijn er na ons gekomen. Daardoor reageert er niemand meer.... Toen de advertentie er opnieuw op stond belde binnen 1 uur al heel snel een man, die wou komen kijken. Ook kwam er nog een zielig mailtje binnen van iemand die het heel goed kon gebruiken in zijn vakantie.
Binnen een 1/2 uur stonden er 2 mannen voor de deur. Papa heeft ze toen meegenomen naar de garage waar hij nog probeerde de oude tv weg te geven, maar dat lukt niet .. jammer...
Die 2 mannen waren heel blij met de stoeltjes en betaalde wat papa er voor vroeg.

Vanavond samen met papa de auto leeggehaald. Alle rommel er uit, en dat telefoon-ding. Toen heb ik maar even de stofzuiger gepakt en de auto maar een beetje schoon gezogen... Moet er toch netjes uit zien als hij aan de garage verkocht wordt, niet dan?

Nou het is inmiddels al weer erg laat, moet een beetje op tijd naar bed want ik ga morgen met Oma en Opa en Kim en Roy naar het Zuiderzeemuseum... Lijkt me vet gaaf man!
Morgen schrijf ik er alles over! Doei!

Geen opmerkingen: