donderdag 16 februari 2006

We gaan naar Schiedam!









Bowlingbaan Schiedam.


Vanmiddag vertelde de juf dat we met allebei de schoolbowling teams naar de finale dag in Schiedam gaan! Dat is echt helemaal te gek man! Die finale dag is op zaterdag 11 maart. Mijn team The MPF's (Men, Patrick en Franka) staan op de 8e plaats (van de 275 teams in heel Nederland) en groep 8 van onze school staat op de 2e plaats, nou dat is echt helemaal geweldig! Wooouuuwww zo hoog op de lijst van alle scholen in heel Nederland!
De teams die 11 maart mee doen met de finale dag komen echt overal vandaan, uit Groningen en Venray. Nou kijk wel uit naar die dag hoor, maar spannend is het wel. Straks spelen op een vreemde baan... maar wel cool.












Vanmiddag was er weer ploegenachtervolging van het schaatsen... wat denk je... valt Sven Kramer en daardoor ook Carl Verheijen..... ooohhhh... zo jammer ze gingen zo goed tegen de Italianen!




Maar ze zijn uiteindelijk toch nog 3e geworden en krijgen een bronzen medaille... toch wel knap hoor!

















Na het eten vanavond was Timmie even in de huiskamer ....even lekker spelen ... Nou hij vond Mam's computer wel heel erg leuk, hij moest even wat opzoeken zeker, er gebeurde dan ook van alles toen hij er op zat.....

Ga naar boven ... doei ... tot morgen!


See the English version

1 opmerking:

Leon zei

"The MPF's (Men, Patrick and Franka) reached the 8th place (of the 275 teams from all over Netherlands)." That is very good Menno! The championship will be so exciting!

"MPF'S (Men, Patrick en Franka) bereikt de 8ste plaats (van de 275 teams van allen over Nederland)." Dat is zeer goede Men! Het kampioenschap zal zo opwekkend zijn!