woensdag 22 februari 2006

Huis voor kip!















Kip gaat naar huis......

Vanmiddag toen Pap uit het werk kwam vertelde hij dat de kip die al maanden bij hem op het werk rond loopt eindelijk een huis heeft. Deze kip is een paar maanden geleden aan komen lopen en komt iedere morgen eten bij Pap halen. Pap had aan de GGD gevraagd wat hij moest met die kip omdat er vanaf maandag een ophokplicht is voor kippen. Ze zeggen dat de vogelgriep nu ook gauw in Nederland zal komen en daarom moeten alle kippen naar binnen.
De GGD kon Pap niet helpen omdat er een vervoersverbod is, ze mochten de kip niet meenemen. Ja ... dat is dus ook wat... Die kip hoort nergens thuis en de GGD mag hem niet meenemen... wat moet je dan met zo'n kip?

Toen was er iemand die bij Pap werkt die zei dat hij hem wel mee naar huis wou nemen, maar die moest nog even een hok maken. Dat hok was vandaag klaar en hij heeft dan ook meteen de kip mee naar huis genomen. Pap zei dat het nog een hele toer was om dat beest te vangen. Maar hij is toch gevangen en hij zal een mooi leven krijgen bij die meneer thuis.... Komt het toch nog goed met die kip... gelukkig maar!

Vanavond nog weer gekeken naar het schaatsen.... was weer heel erg spannend. Ireen Wust won brons... goed man!

Ga naar boven... doei tot morgen!


See the English version

Geen opmerkingen: