donderdag 9 februari 2006

Morgen de opening!















De nieuwe schaats!

Vanavond bij het nieuws op de TV vertelde ze dat de Nederlanders op een nieuw soort schaatsen gaan rijden bij de Olympische Spelen in Turijn. De ijzers van die nieuwe schaats zijn heel erg dun hierdoor kunnen de schaatsers veel sneller rijden en kunnen de Nederlanders extra medailles winnen. Erben Wennemars noemt de uitvinding "een geschenk uit de Hemel". Nou ik ben benieuwd of dat ook zo is...

Kan niet wachten tot ze zaterdag beginnen met alle sporten. Morgen is de opening, ze zeggen dat de opening van de Olympische Spelen altijd heel mooi is. Jan Bos de schaatser zal morgen de Nederlandse vlag dragen in het stadion bij de opening van de Olympische spelen... spannend!



Ook was president Bush nog op TV die vertelde dat éne Mohammed de man is die er voor zorgde dat de aanslagen op 11 september gebeurde. En dat die ook van plan was nog een vliegtuig in een gebouw in Los Angels te laten vliegen wat mislukte. Bush wist dit al veel langer maar vandaag gaf hij dat pas toe... Ook raar dat hij daar nu ineens mee komt.... Toch een beetje een rare man die Bush hoor!

Ga naar boven ... doei tot morgen!


See the English version

Geen opmerkingen: