woensdag 1 februari 2006

Hele zware bierwagen!














De Bavaria Bierwagen die te zwaar was voor de parkeergarage....

Vanmiddag toen ik uit school kwam stond thuis de TV aan. Mam zat te kijken naar het nieuws. Er stond al sinds vanmorgen een parkeergarage in Amsterdam West (het nieuwe winkelcentrum Bos en Lommerplein, dat net pas 1 jaar open is!) op instorten. Vanmorgen om 9 uur reed er een vrachtwagen vol met bier de garage in toen voelde de chauffeur plotseling de vloer bewegen, het leek wel of er een aardbeving was zei hij.... De vloer scheurde over wel 10 meter!

Die vrachtwagen heeft er de hele dag gestaan, die konden ze pas weghalen toen ze stempels aangebracht haden onder de vrachtwagen.
Het was een heel gedoe... de hele dag was het op TV. Gelukkig is alles goed gegaan en konden de mensen die boven de garage wonen weer terug naar hun huis. Het is alleen nog niet helemaal over want de winkels en de markt gaan voorlopig nog niet open......

Ik ga nog even lekker met Timmie de jarige Jop spelen...... doei... tot morgen!


See the English version

1 opmerking:

Leon zei

That must have been frightening for the driver.

Someone will be angry that a new parkade should collapse. It will be difficult for the shop owners if they must remain closed.

--

Dat moet bang makend geweest zijn voor de bestuurder.

Iemand zal boos zijn dat een nieuwe parkeergarage zou moeten instorten. Het zal voor de winkeleigenaars moeilijk zijn als zij gesloten moeten blijven.