maandag 21 augustus 2006

Toulon!

















Ikke helemaal achter in het zwembad in ons hotel Ibis in Toulon Frankrijk...

Vanmorgen vroeg om kwart voor negen vertrokken uit Nice en op weg gegaan naar St. Tropez. Nou dat viel niet mee zeg..... Eerst ging het heel snel maar plotseling zaten we in een file zo'n 35 km voor St. Tropez en dat ging langzaam......We hebben er uren over gedaan en pas om 1 uur waren we in St. Tropez. Daar waren een boten man niet normaal! Ook heel veel dure auto's Rolls Roys en nog veel meer. De stad was wel aardig maar we waren er toch wel snel uit gekeken.

















De haven van St.Tropez....veel boten......

















Nog eens de haven.....

















Het grote plein in St.Tropez met de terrasjes.....

Daarna zijn we via de kust- weg doorgereden naar Toulon en daar hadden we heel snel een mooi hotel gevonden! Een Ibis net aan de rand van de stad met een mooi uitzicht op de bergen en naast Ikea. Ben niet lang na onze aankomst het zwembad in gedoken..... vet man!

Zit nu in de computer-kamer in de hal van het Hotel te bloggen. We hebben een uur gratis internet gekregen van die meneer in het Hotel alleen maar omdat we vroegen of ze internet hadden, goed he? Alleen is het wel lastig tikken het is weer een Frans toetsenbord en alle letters zitten ergens anders..... ook de leestekens zitten vaak onder een andere niet te vinden knop, stom hoor!

Ga stoppen we gaan zo eten....doei...tot later!

Geen opmerkingen: