donderdag 17 augustus 2006

Lido di Jesolo!

















Hoofdstraat in Lido di Jesolo met heel veel terrasjes......

Gistermorgen zijn we naar Lido di Jesolo geweest, het weer was niet zo mooi, steeds regen daarom konden we niet naar het strand. Man wat is dat een drukke weg om daar te komen! We hebben er 1 1/2 uur over gedaan over 15 km! De hele weg was één grote file....

Ook kwamen we daar Stijn met zijn moeder (van de camping) nog tegen. Wat een winkeltjes heb je daar zeg.. niet te geloven. Na een uurtje werd het droog en begon de zon weer te schijnen, toen zijn we lekker op een terrasje gaan zitten en hebben piadas met rauwe ham en kaas gegeten, lekker is dat!

Daarna zijn we terug gegaan naar de camping en heb ik lekker nog even gezwommen met Stijn in het grote zwembad en natuurlijk ijs gegeten, die zijn groot hier ....waaaauuuww en lekker met stukje chocola erin......mmmmmm....

















IJs eten met Stijn...

Gisteravond was er live muziek bij het zwembad een hele band die speelde. Pap had een hele grote fles hele koude rode wijn die hij zelf moest tappen voor nog geen 2 euro! Nou daar heb ik ook wat van gedronken hoor! Jammer alleen dat ik niet een heel glas mocht van Mam..... IJs koude rode wijn smaakt hier bijna net als rose met Champagne....lekker!

Vrijdagavond is er hier een loterij. Je moet kassabonnen sparen je naam erop zetten en dan kan je een fiets winnen, zo'n gaaf ding man een rode mountainbike! Ik ben met Stijn bonnetjes aan het sparen. We staan bij de kassa van de supermarkt en dan vragen we aan iedereen die er uit komt de bon. Ook helpt er een man die bij de supermarkt werkt ons aan bonnetjes. Ik heb er nu al 59, veel he? Hoop zo dat ik die fiets win!

Ga nog even naar de supermarkt bonnetjes verzamelen hoor....doei!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello everybody,
We kunnen jullie ervaringen goed volgen op deze manier. Blij dat mijn vorige reactie wel is doorgekomen.Vanmorgen hoorden wij op de radio,dat er gisterenavond om 9 uur voor de Albert Heijn aan de Dennenlaan een man is neergestoken. Hij moest gereanimeerd worden in het ziekenhuis. Lekker crimineel dorp wordt het hier. Jullie huis hebben we gekontroleerd, maar je moet een ervaren inbreker zijn om binnen te komen. Mamma krijgt de voordeur niet open. Kun je met je eigen notebook werken, of moet alles in de internettent gebeuren?. Mamma is erg benieuwd of jullie nog langer gaan blijven.
Nou, groetjes maar weer.
Opa en Oma.

Anoniem zei

Nee op de laptop gaat het niet...zitten hier in de internettent.

Nou lekker dorp he?

Zaterdag vertrekken wij, langer blijven zat er hier niet in, alles vol! We gaan zaterdag richting Toscane, Men wil de toren van Pisa graag zien...

Ja die voordeur gaat moeilijk open als de zon schijnt...is echt een probleem... Maar er is volgens ruud niets aan te doen.

Groetjes voor nu....