woensdag 30 augustus 2006

Courgette uit Beauvoir!

















Ovenschotel van courgette met tomaatjes .....mmmm......lekker!

Vanmiddag was Mark hier, ook hij is weer terug van vakantie. Hij was naar een heel gek land, Bulgarije maar het was er wel leuk zei hij. Hij zat daar in een hotel waar hij zoveel kon eten als hij wou, moest de hele vakantie zo'n bandje om zijn pols en dan maar bestellen. Er waren daar ook zo veel zwembaden net als bij ons in Italie.

Eerst hebben we vanmiddag een DVD'tje gekeken en daarna met Timmie gespeeld en ook hebben we nog een paar spelletjes Jenga gedaan.

Vanmorgen hebben we de meloen uit Domaine de Beauvoir bij het ontbijt gegeten die we meegekregen hadden van Ria...lekker, echt erg sappig!

Vanavond heeft Mam een ovenschotel gemaakt van de courgette uit Beauvoir. Dat waren hele gekke courgettes, rond echt nog nooit gezien, maar wel erg lekker!

















Ronde courgette...... raar hoor!

Nou ze zien erg raar uit maar zijn echt lekkerder dan die gewone lange groene dingen. Het leukste van alles vind ik nog steeds dat ik ze zelf gepukt heb uit de groententuin in Beauvoir en vanavond lagen ze op mijn bord...dat is zo cool man!

















Ons eten van vanavond......

Ga nog even met Timmie spelen.... doei...tot morgen!


See the English version

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo men,

Waarom is het een gek land?


Gr markvonk

men-a-men*s zei

Een gek land, dat zei je zelf!
Nou niet veel mensen gaan naar Bulgarije op vakantie en het was er gevaarlijk toch?
Je kon er niet met het openbaarvervoer veel te gevaarlijk!
Dan waren er allemaal zigeuners die alle verkeersborden uit de grond haalden en ze gebruikte als tafels.... Nou dat vind ik wel een gek land hoor!