zaterdag 24 juni 2006

Nieuwe tuinstoelen!
















Wachten op pap bij de Makro.....

Vanmiddag zijn we naar tuincentrum Het Oosten geweest in Aalsmeer. Dat is een heel groot tuincentrum! Daar hebben we gekeken naar nieuwe tuinstoelen... man wat waren die duur daar, niet normaal!

Daarna zijn we naar de Makro (metro) in Duivendrecht geweest, Pap had daar al een leuke aanbieding gezien van een paar hele mooie tuinstoelen. Nou gelukkig hadden ze die nog, maar het waren er nog maar 6. Wij hadden er maar 4 nodig maar die konden niet in één keer in onze auto...... Pap zei toen er vandaag maar 2 te willen kopen en dan maandag terug te gaan om er nog 2 te kopen. Dat vond Mam erg eng, zij was bang dat ze die maandag niet meer zouden hebben.
Dus besloten we we er toch 4 te kopen en dan dan maar kijken hoeveel er in de auto zouden passen en dan zouden Mam en ik wachten als Pap er vast een paar naar huis bracht.
Nou er gingen er 3 in de auto en Mam en ik bleven wachten op het parkeerterrein van de Makro.

Eén voordeel we hadden wel een stoel om op te zitten... We konden wisselen, eerst Mam even zitten en dan ik weer. De mensen op straat vonden het wel een beetje gek.... Dan kwam er weer iemand die zei "Ga je hem vast uitproberen!" "of zit ie lekker?" Maar dat vonden we wel leuk hoor!

Na een klein uurtje kwam pap terug en kon de laatste stoel ook in de auto en wij ook natuurlijk!















Meteen toen we thuis kwamen moesten we ze even uitproberen.... nou ze zitten lekker hoor!

Ga naar bed .... doei... tot morgen!


See the English version

Geen opmerkingen: