donderdag 15 juni 2006

Naar het Rijks!













Plattegrond van het Rijksmuseum...

Moest vanmiddag al weer om 10 over half één op school zijn, omdat we om kwart voor één moesten verzamelen voor het vertrek naar Amsterdam naar het Rijksmuseum.

Dat was een rit man! Daar hebben we bijna 1 uur en een kwartier over gedaan met de auto ( 7 vaders en moeders reden ons naar het museum), er stond me toch een file op de Overtoom in Amsterdam! Daardoor hadden we niet veel tijd om in het Rijks rond te lopen.
















Toegangskaartje van het Rijksmuseum

De Nachtwacht wel gezien maar dat was echt even zo van... Ja daar is ie en nou doorlopen.... zonde hoor.... Geloof dat we nog niet eens een half uur in het museum geweest zijn want toen moesten we al weer terug naar school. Daar kwamen we natuurlijk ook veel later aan omdat de terugreis ook lang duurde. We waren pas om 10 voor half 4 weer terug bij school!

Man wat is die Nachtwacht klein... ik dacht dat hij veel groter was, nou dat valt tegen hoor! Maar hij is wel erg mooi. Die Rembrandt kon wel schilderen, prachtig man!


















Was heel erg leuk in het Rijksmuseum, jammer dat het zo kort was, je zou ook eigenlijk een hele dag moeten gaan, 2 uurtjes is echt te kort!

Ga naar boven.... doei tot morgen!


See the English version

2 opmerkingen:

Leon zei

I remember the Rijksmuseum. I enjoyed visiting it.

Ik herinner Rijksmuseum. Ik genoot van bezoekend het.

men-a-men*s zei

Ja mooi he?