zondag 23 juli 2006

Naar Jeanet!














Het is een beetje moeilijk te zien maar helemaal rechts bij het 2e raam zie je het kleine girafje Jeanet...... Ze kijkt recht in de camera....

Gisteravond na het eten zijn we toch even naar Artis gegaan. We hadden allemaal zo'n zin om het kliene girafje te zien. Alleen zouden er speciale kraam bezoektijden zijn en moesten we maar afwachten of we haar van dichtbij ooit wel zouden zien.

Toen we in Artis aankwamen waren de deuren van het giraffenhuis al dicht. Bezoekuur is maar een paar keer per dag heel even en wij waren net te laat....jammer...
We hebben wel heel lang voor de glazendeur naar binnen staan kijken want je weet maar nooit...misschien zie je haar dan toch nog... Ja hoor we hadden mazzel na ongeveer een kwartier zag ik haar naast haar moeder in het hok staan. Ik geef toe het is moeilijk te zien maar ze kijkt me echt aan door het glas....mooi he?
















Later hebben we nog een hele tijd naar Yindee staan kijken, die was aan het spelen met een bal een later met een autoband, zo'n leuk gezicht!
Het was erg leuk in Artis.... toen het donker werd zijn we naar huis gegaan....

Tot later!


See the English version

1 opmerking:

Leon zei

Jeanet is beautiful! Next time you go you may see her outside. Yindee is having fun!

Thanks for the pictures.

Jeanet is mooi! De volgende tijd u u gaat kan haar buitenkant zien. Yindee heeft pret!

Dank voor de fotos.