donderdag 13 juli 2006

Licht deurmat!















Het lichtje brandt, jammer genoeg kan je dat op de foto niet goed zien....

Vandaag was juf Petra voor het laatst en had ze voor iedereen iets leuks meegenomen. We kregen allemaal een lampje en moesten toen een deurmat maken. Van een paar stukken papier en wat zilverpapier hebben we een echte deurmat gemaakt. Toen moesten we daar wat draadjes aan vastmaken en die weer vastmaken aan het lampje. Als je dan op de deurmat gaat staan gaat het lampje branden, gaaf man!

Vanmiddag na school Jamie geholpen met kranten bezorgen hier in de buurt. We hebben er heel wat in de bus gedaan. Vind ik best leuk werk, zou het zelf ook wel willen doen maar dat kan nog niet ik ben nog geen 12 jaar.

Bijna hadden we vandaag geen foto op de blog kunnen zetten. Timmie heeft net het kabeltje van het fototoestel doorgebeten.. oooohhh.... stoute Timmie. Mam was bezig op de laptop en Timmie zat bij mij op schoot naast Mam en liep plotseling naar de laptop en hup in één keer had hij het kabeltje te pakken en voor we het wisten was de kabel al door. Nou die was helemaal stuk.... Ben toen op zoek gegaan en gelukkig had ik nog een kabel die ook paste.
Gek is dat toch .... Timmie bijt nooit maar als hij een snoer of een rits van een vest of zo tegen komt moet hij daar aan knagen, stom he? Acchhhh...hij is zo lief ...je kan echt niet boos op hem worden....

Ga naar boven het is al weer laat... doei....tot morgen!


See the English version.

Geen opmerkingen: