vrijdag 27 april 2007

Kapitein Bo!












Bo voor op de boot.....

Jaaaa..... we zijn er weer.... terug van vakantie!
We zijn een paar dagen naar het bos in Weert, Limburg geweest. Man wat hadden we een mooi weer, het was daar heet! Iedere dag 28 graden, soms was het echt te warm om iets te doen.

Dinsdag hadden we een waterfiets gehuurd, geweldig man dat varen door alle watertjes op het park waar we zaten. Bo zat voor op en keek zijn ogen uit, hij vond het helemaal geweldig! Alleen soms kwamen we wat eendjes tegen of een hond op de wal, nou dan was het blaffen!











In de verte zie je het centrum van het bospark Weerterbergen waar we zaten.....

Toen al was het erg heet en stond er helemaal geen wind, kijk maar naar het water.....












Ons huis aan het water.......

We hebben daar echt veel gedaan! Gelopen met Bo, de omgeving bekeken, Roermond en zo, een avond wezen bowlen en ik heb gisteren nog aan een bowling wedstrijd meegedaan. Daar heb ik nog de eerste prijs gewonnen een mooie beker!












Mooie beker he?

Ook hebben we veel velden met asperges gezien. Stiekem heb ik er toen een paar geplukt, die staken zo boven de grond uit die kon ik toch niet laten zitten?











Sssssstttt..... niks zeggen hoor!

Bo had daar ook een vriendje, een grote hond die naast ons in het huis zat, dat was Pim. Bo en Pim moesten iedere dag even spelen en dan waren ze moe, het was ook zo heet.....













Pim en Bo.....













Dit is onze tuin die uitkijkt op het water en waar Pim en Bo altijd lekker konden spelen....

Het was er heerlijk in Weert, ook hebben we nog asperges meegenomen die we vanavond lekker op gaan eten...... tot later!


See the English version

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie foto's Menno!
Leuke vacantie!
Wat een prachtig weer hebben jullie.!
Tante Suus

men-a-men*s zei

Ja geweldig!