dinsdag 29 maart 2011

Foto's maken bij B&W Stadhuis Amsterdam

Bordje bij de collegekamer van B&W Stadhuis Stopera Amsterdam


Vanmorgen heb ik een fotoreportage voor het werk gemaakt, dit allemaal i.v.m. de aftrap van het Campagne `Vrijwillig Amsterdam`, (project van onze afdeling) 2011 Europees Jaar van de Vrijwilliger.

Om 11.30 uur vanmorgen hebben we met een paar collega´s en een aantal vrijwilligers ingebroken bij de collegevergadering van Burgemeester en wethouders. Daar werd door een aantal vrijwilligers de wethouders een envelop aangeboden met daarin een vrijwilligers opdracht die de wethouders met deze vrijwilliger in de loop van het jaar moet vervullen. Deze opdracht varieerde van een maaltijd koken van een voedselbank pakket tot mee helpen met het opbouwen van de Uitmarkt en les geven op een VMBO school.

Alle opdrachten werden door de aanwezige wethouders en de loco burgemeester aanvaard.

Lodewijk Asscher, Eric van der Burg en Claartje

Hier neemt Lodewijk Asscher de opdracht voor Burgemeester Eberhard van der Laan in ontvangst.  Eric van der Burg kijkt toe......

Maarten van Poelgeest, Eric van der Burg, collega Claartje, vrijwilligster van de voedselbank en de cameraman van Amsterdam.nl

Maarten van Poelgeest krijgt zijn opdracht aangeboden. Hij mag het opnemen tegen een topkok `wie maakt de lekkerste maaltijd met een pakket van de voedselbank`.

Leuk om een dergelijk fotoreportage te mogen maken.... De 1e foto staat al op de Hompage van www.amsterdam.nl  ........helemaal links met als titel gezocht... vrijwilligers!!!

Geen opmerkingen: