zondag 28 november 2010

Primark in Hoofddorp!


Primark in Hoofddorp is afgelopen woensdag geopend!


Gisteren zijn we even met Menno naar Hoofddorp geweest zijn laptop is kapot en deze moest voor reparatie terug naar de winkel. Ons tochtje daarheen was er een van veel files en verstopte wegen. Wat was er aan de hand, moet iedereen vandaag zijn Sinterklaas inkopen doen of zo?

Al snel in het centrum van Hoofddorp werd ons e.e.a. duidelijk. Wat wij ons niet gerealiseerd hadden is dat afgelopen woensdag de nieuwe Primark winkel (de 2e in Nederland) daar geopend is.... Dat had tot gevolg dat er één grote file was richting het centrum van Hoofddorp. Het leek wel of heel Nederland zaterdag naar Hoofddorp was afgereisd om daar hun slag te slaan in de nieuwe Primark. Dranghekken voor de deur om op een goede manier naar binnen geleid te worden.

Ook wij zijn even naar binnen gegaan om toch eens even een kijkje te nemen wat er nu zo bijzonder is aan deze supermarkt voor kleding en om natuurlijk even te zwaaien naar Nina het zusje van Iris Menno's vriendin die daar één van de 300 personeelsleden is.

Nou inderdaad... een supermarkt! Moeilijk lopen tussen al die mensen door, heel erg lastig je een weg te banen over alle tassen en manden vol met kleding van mensen die werkelijk vuilniszakken vol aan het verzamelen waren.

Op de 2e verdieping aan het einde van de rij, met ik geloof wel 20 kassa's, stond Nina! Druk als een klein baasje stond zij achter haar kassa maar maakte toch even tijd om ons gedag te zwaaien! Wat een gekkenhuis...mensen, tassen en een ontzettend gekakel. Menno en Ruud hadden allebei een prachtig overhemd gevonden maar bij het zien van de rij bij de kassa's (ook hier weer een soort dranghekken met een hoekje en hoekje om) wisten beiden niet hoe snel zij hun zojuist bemachtigde hemden weer terug konden brengen naar de stellingkasten.  


Ingang Primark



Ppphhhffff..... ik was blij weer buiten te staan.... wat een beweging... werkelijk niet normaal! Ik moet zeggen de kleding die ze daar verkopen is inderdaad niet duur. Je koopt er al een mooi heren overhemd voor €8,- , dikke winterjassen voor €32,- en een gebreide trui voor €10,-  dat is natuurlijk ontzettend goedkoop.

Primark, de Ierse hype is nu letterlijk overgevlogen naar Nederland en dat er behoefte is aan dergelijke  supermarkten voor kleding heeft Hoofddorp inmiddels in de afgelopen dagen letterlijk kunnen bewijzen. Dat het bij de jeugd zo trendy en hip is kan ik door de kleine prijsjes wel begrijpen, maar voor "mij hoeffe effe nie..." te druk, te hectisch,  ik wacht wel even totdat de nieuwigheid er een beetje af is en ga dan nog wel eens opnieuw een kijkje nemen.......

Geen opmerkingen: