zondag 9 mei 2010

Slechte finale.......



Gisteren moesten we de landelijke finale van het NJTL toernooi gooien. Nou dat viel niet mee......



Hier staan we te wachten op het parkeerterrein van de Zoete Inval voor ons vertrek naar Huizen... Nog vol goede moed, we zouden er een mooie partij van maken.....

Al meteen bij de inschrijving om 9 uur bleek dat er geen klasse indeling was.... Geen indeling op pas-gemiddelde, iedereen moest tegen elkaar spelen. Toen was het voor dat we begonnen met spelen al duidelijk dat we geen enkele kans zouden maken. Spelen tegen jongens van 17 en 18 jaar met een pas-gemiddelde van 210 en hoger! De winnaars waren voor de wedstrijd eigenlijk al bekend, Spijkenisse en Den Bosch!

Daardoor was er eigenlijk geen bal aan en was er ook geen lol aan om er nog iets leuks van te maken... Het ging dan ook niet lekker.... Jammer maar het is niet anders.... We moeten dit maar snel vergeten en uitkijken naar de volgende wedstrijd, volgende week in Den Haag "de dag der Kampioenen!"

Laters!

2 opmerkingen:

Leon zei

Ah, too bad. Tournaments need some age classification or only the oldest and most experienced have a chance. On some team sports having less age groups is good because small towns have trouble building teams. For bowling though age (or other) groups.would be more fair and fun.
----
Ah, jammer. Toernooien moeten sommige leeftijdsgroepen indeling of alleen de oudste en meest ervaren een kans hebben. Op sommige teamsporten met minder leeftijdsgroepen is goed, want de kleine steden moeite hebben met het opbouwen van teams. Voor al Bowling leeftijd (of andere) groups.would meer eerlijk en leuk.

men-a-men*s zei

Ja op leeftijd of zoals ze bij ons in de regio doen met een pas-gemiddelde (gemiddelde aantal pins wat je normaal gooit per game). Ons team heeft een pas-gemiddelde van 160 pins per game. Ik zit iets boven de 160 pins en mijn teamgenoten iets daar onder, dat is gemiddeld 16o pins. Die jongens die gewonnen hebben hebben een pas-gemiddelde van 210 en daar boven. Zo kun je dus nooit winnen, heel oneerlijk!