donderdag 26 februari 2009

Vliegtuigcrash Zwanenburg, de dag er na.....



Schermen langs de afslag naar ons dorp.....



Foto genomen op de afslag naar ons huis......

Vanmiddag geprobeerd iets dichterbij het vliegtuig te komen maar dat is niet gelukt. Alles in de gehele omgeving is afgezet door de politie...

Nog wel wat foto's gemaakt aan de andere kant van onze straat...



Hier kan je het toestel vrij goed zien.....



Op het boerenland naast het vliegtuig hebben ze een hele grote witte tent opgezet voor de onderzoeken die ze gaan doen.

Vanmiddag kwam opa langs die had onderstaande foto's gemaakt. Hij was op de fiets naar het Bottelierspad gegaan, dat is een fietspad dat gaat naar de plek van de ramp. Daar was ook een afzetting maar er stond op dat moment geen politie om iedereen tegen te houden. Opa zei dat er een bord stond verboden voor voetgangers en hij zei toen "ik was geen voetganger maar een fietser, dus ben ik doorgereden". Nou dat heeft een paar mooie foto's opgeleverd!



Foto genomen iets verder van ons huis, op het Bottelierspad....



Ons dorp is nog steeds hartstikke druk, mensen komen overal vandaan om te kijken naar het vliegtuig. Ook staan er nog heel veel TV-ploegen met wagens met schotels erop. De dijk (weg naar het vliegtuig) waar wij aan wonen is nog altijd afgezet en er staat heel veel politie om iedereen tegen te houden.

De hele dag zijn er mensen uit de straat op de TV die geïnterviewd worden door alle televisiezenders over wat ze vinden van de ramp en of ze het nog steeds wel veilig vinden hier te wonen.

Nu is het donker maar de plek van de ramp staat helemaal in het licht. Er staan allemaal schijnwerpers op het vliegtuig, een raar gezicht hoor!

Later!

Geen opmerkingen: