zaterdag 3 februari 2007

Verjaardag Mark!












Bijna jarige Mark.....

Vandaag vierde Mark zijn verjaardag, eigenlijk is hij woensdag pas jarig maar dan hebben we een drukke dag. Eerst hebben we op school CITO toets en 's middags moeten we naar het Kennemer voor een proef les middag.

Vanmiddag hebben we eerst Bo uitgelaten en toen zijn we naar zijn huis gegaan. Daar was het echt feest, heel veel visite en lekker taart gegeten, kersenvlaai! Ook vanavond was ik nog bij Mark en heb daar heel lekker gegeten en later kwam Pap mij ophalen.....

Was een erg leuke dag, maar nu ga ik naar bed...doei...tot morgen!


See the English version

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi iedereen,
Alles nog steeds naar wens hier. Gisteren zijn we naar een speciale Thaise show geweest, waarin alleen maar jongens optreden, maar dan zo goed dat niet niemand kan zien dat het geen meisjes of vrouwen zijn.
We hebben heel veel foto,s kunnen maken, zodat we dat thuis allemaal kunnen laten zien. We hadden omdat we wat lang van te voren geboekt hebben, speciale VIP plaatsen. Op de eerste rij dus ideaal om foto,s te maken. Geweldig.Wel that is het weer voor vandaag. Nog twee dagen te gaan en dan weer naar huis {ook lekker} Groetjes voor allemaal van Oma en Opa.

Anoniem zei

Klinkt ontzettend leuk zeg die show, nou we zien het wel op de foto's!

Heb vanmiddag een mooie eigen gemaakte kaart bij Siets in de brievenbus gedaan, dus die heeft zij nog voor de begrafenis morgen om 10.30 hier op het dorp.

Groetjes Maud