zaterdag 9 oktober 2010

Al vroeg op pad...


Woonboulevard Westpoort in Amsterdam. Alle winkels nog gesloten........

Vanmorgen al om 8.30 uur op weg naar Amsterdam. De auto moest naar de garage i.v.m. het steeds uitvallen van de power van de motor, inschakelen veiligheidmodus. Een heel gevaarlijk mankement als je 100 rijdt op de snelweg en je dus naar de vluchtstrook moet om opnieuw te starten. Zeker als er geen vluchtstrook is...bbbrr.... doodeng.

Goed, Ruud zou even naar de garage gaan en mij afzetten bij de "boulevard" Westpoort omdat ik nog even een cadeautje moest kopen en ik dus rustig de tijd zou hebben om te winkelen als toch de auto uitgelezen moest worden om te zien wat en nu aan de hand is met dat ding.

Daar aangekomen bleek dat alle winkels pas om 9.30 uur open gaan in plaats van wat ik dacht om 9.00 uur. Om de tijd te doden ben ik maar een kijkje gaan nemen in de omgeving..... Westpoort is op dit moment ontzettend aan het veranderen, dit allemaal i.v.m. de aanleg Westrandweg A5.

 Aanleg westrand weg Amsterdam
Er wordt daar druk gewerkt aan de Westrandweg welke een onderdeel is van de Rijksweg A5 een nieuwe aansluiting op de Coentunnelweg.

Hieronder een animatiefilmpje over het hele project, Westrandweg A5 en  de aansluiting op de 1e en nieuwe 2e Coentunnel welke ook in aanbouw is....

Wel indrukwekkend om te zien, ziet er al zo echt uit!



Enfin, na het foto's nemen lekker gewinkeld en heel goed geslaagd voor cadeautjes! Daarna de auto opgehaald..... Uhmmm.... Moet woensdag terug naar de garage onderdeel wat ze nodig hebben was niet op voorraad, lekker dan, nog voort modderen tot woensdag met een auto die steeds uitvalt...... Lastig hoor!

Geen opmerkingen: