maandag 9 juli 2007

Jaaaaa..... we zitten in Italie!

We hebben er 2 hele lange dagen over gedaan om hier te komen, man wat was het druk! Het was file, file en nog eens file.... om helemaal gek van te worden. Maar we zijn er en het is hier bloed heet, heel wat anders als in Nederland toen we weg gingen. Hier moesten we allemaal wennen aan de hitte. Ook Bo die heeft het warm, het is hier meer dan 30 graden! Maar er zijn hier op de camping meer dan 9 zwembanen dus afkoelen dat gaat hier goed.

Die camping is mooi man en er is veel te doen! Ook Bo vindt het prachtig hij heeft al met zijn pootjes in de zee gestaan, s avonds stiekem toen het donker was want honden mogen hier niet op het strand. Hij vond het prachting en maar rennen door het water! Ook spelen in het zand vind hij geweldig! Alleen had hij op de dag dat we aankwamen al een beet van een teek, dat was wel zielig toen we die er uit moesten halen, hoop maar dat hij er helemaal uit is......... Hij heeft nu een bultje op zijn poot maar zo te zien heeft hij er geen last meer van. Er zijn hier veel beesten, groene vliegen die prikken, muggen en nog veel meer beesten die prikken.

We hebben hier op de camping een computer gevonden maar om in te loggen bij blogger viel niet mee.... Eerst werkte het helemaal niet en nu krijg er geen titel in. Verder is het ook weer eens een erg gek toetsenbord, comma s zijn niet te vinden en het veel tekens zitten onder een alt toets... man lastig is dat......

Nou dat was het even voor nu, we gaan nog lekker hier op het terras wat drinken.... misschien tot gauw....doei!

Geen opmerkingen: