dinsdag 3 oktober 2006

Vliegtuig kaping in Italië!













107 mensen zitten er in het vliegtuig.......

Vanavond hoorde ik op het nieuws dat er een vliegtuig kaping bezig is. Twee Turkse mannen die willen protesteren tegen wat de Paus een paar weken geleden zei over de Islam en willen dat de Paus niet naar Turkije komt in november. Nu staat dat vliegtuig stil op een vliegveld in Italië en er zitten 107 mensen in en niemand weet wat die kapers nu gaan doen met die mensen......














Vliegtuig in Brindisi....

Hoop maar dat het goed af loopt....


















Laika tussen de sterren.... het boekenweekgeschenk 2006!

Vanavond begint de kinderboekenweek. Dit jaar gaat het over dieren en morgen is het ook nog dierendag! Op school hebben we dan altijd een gave tijd met de kinderboekenweek. We hebben dan de rode draad. We moeten dan altijd iets doen over boeken. Dit jaar moeten we een kleine boekbespreking met z'n vieren doen, wij gaan het doen over Sjaki en de chocoladefabriek. Nu ben ik het boek aan het lezen, cool boek man!

Vanmiddag ben ik met Mark naar het dorp geweest om wat leuks te kopen voor Timmie want het is dierendag morgen. We zijn naar het tuincentrum gegaan en hebben daar een bal gekocht waar je hooi in kan doen met een belletje eraan. Ook hebben we nog een zaadjesstaaf waar Timmie zo gek op is gekocht, maar dan een super staaf, heeeeel groot. Die gaan we morgen na school aan Timmie geven, zal die leuk vinden!

Ga nog even lezen in Sjaki en de chocoladefariek...doei...tot morgen!


See the English version

Geen opmerkingen: