zondag 8 maart 2009

Vliegtuig ligt er nog!



Het vliegtuig is nog altijd niet geborgen.... Dat is mooi stom want dan moet ik morgen weer helemaal omrijden langs de A5.... Die weg is wel 3 a 4 km langer dan over het Bottelierspad naar school en het waait er ook altijd zo!

Op de foto hier boven kan je mooi zien dat ze de tekst Turkish Airlines op het vliegtuig helemaal afgeplakt hebben.



Deze foto is gemaakt de dag na de crash... hier kan nog heel duidelijk Turkish Airlines op het vliegtuig zien. Morgen gaan ze beginnen met het weghalen van het vliegtuigwrak. Hoop maar dat dat niet zolang duurt.

Vandaag zondag is het weer echt kijkdag auto's rijden af en aan..... De Dijk naar het vliegtuig is nog altijd afgezet maar onze straat niet meer. Daar staat nu alleen nog een motoragent die tegen alle auto's zegt dat ze door moeten rijden, ze mogen niet stoppen bij het vliegtuig. Alleen soms gaat die agent even weg en dan vliegen de mensen er op af om foto's te maken. Als hij terugkomt vliegt iedereen weer weg.... Wel een prachtig gezicht hoor!

Later!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hopelijk zij voldoende informatie hebben gevonden en kunnen verwijderen - of tenminste een weg open voor de bewoners te gebruiken en niet de bezoekers.

men-a-men*s zei

Ja dat hoop ik ook! Gelukkig hebben ze al veel informatie gevonden. Er was een hoogte meter kapot en de piloten hadden niet gezien dat ze nog lang niet bij de landingsbaan waren. Het gaat hier dus om een menselijke fout!