maandag 9 maart 2009

Gewone maandagavond.....



De Zoete Inval, bowlingvereniging Haarlemmerliede....

Vanavond lekker weer wezen bowlen op de club, de gewone maandag avond league. Jammer genoeg ging het alleen niet zo heel erg goed, de olie lag weer eens niet goed op de baan en dan doen de ballen echt niet wat ik wil.

Na afloop moesten Jesse en ik even wat langer blijven omdat we een stukje voor de Pinbabbel, ons maandblad, moesten schrijven over de laatste NJTL wedstrijd. Gelukkig kregen we hulp van Annelies, best aardig hoor!



Net toen wij weggingen kwam Burgemeester Weterings van de Haarlemmermeer binnen met een heleboel mensen. Zo te zien waren het mensen van de vliegtuigcrash. Ze moesten zeker alles doorpraten over het verwijderen van het vliegtuigwrak.

Op de TV zag ik net dat ze vandaag begonnen zijn met de voorbereiden om het vliegtuig weg te halen en dat ze het zondag definitief van het weiland halen. Ze zeiden er wel bij dat iedereen aangeraden wordt weg te blijven van de rampplek want alles in de hele omgeving zal toch afgezet worden... Lekker slim om dat te zeggen en dan denken ze dat er niemand komt kijken? Man, man wat dom!

Ga nog lekker effe TV kijken...
Later!

Geen opmerkingen: