woensdag 3 augustus 2011

Verona!!!!

Zaterdag 23 juli 2011

Casa di Guilietta
Zaterdagmorgen om 10 uur de camping San Francesco in Caorle verlaten en op weg naar Verona. Omdat Verona aardig op de route naar huis ligt leek het ons wel leuk hier een extra dagje door te brengen en daar ook te overnachten. Een paar jaar geleden hebben wij dat ook gedaan om de zaterdag drukte op de weg wat te ontwijken.
Maar aangekomen in Verona bleek dat het hotel wat we op het oog hadden vol zat en dat alle hotels in de omgeving vol zaten. Hebben toen de knoop doorgehakt en rechtstreeks telefonisch contact opgenomen met het vaste hoteladresje in Ulm Duitsland en daar waren nog 2 kamers vrij die we meteen geboekt hebben.
Daarna hebben we een super snelle tour door Verona met de auto gemaakt. Langs het huis van Guillietta en de Arena van Verona waar we heel even uitgestapt zijn............

Was hier wel een beetje druk......
Iris's pleister... helaas zonder namen bij gebrek aan een pen.... op de muur bij Guilietta....

Poortje naar het pleintje van casa di Guilietta
Iris en Menno met Bo kijken naar de Arena...
2 Romeinse strijders vragen Iris of zij met hen op de foto wil....helaas.......
Het plein waaraan de Arena ligt..
Laatste blik op de Arena voor we weer snel in de auto springen op weg naar Ulm
's Avonds om 21.00 uur na veel files kwamen we aan in Ulm Duitsland, waar we nog net op tijd waren om in het restaurant een heerlijke wienerschnitzel te eten........en die smaakte geweldig na een lange reis.......
Verona is een heerlijke stad... maar ach, wat is het daar druk. Achteraf begrepen we waarom het zo druk was en er geen hotel te krijgen was.... 's Avonds zou er een opera zijn in de Arena.... tja.... dan is het natuurlijk te verwachten dat Verona vol zit!

Geen opmerkingen: