zondag 29 augustus 2010

Menno 1e in de Haarlemse bowlingweek!

1e plaats trio Haarlemse bowlingweek, de Tomtommers, Jordy, Menno en Karlijn..

Vandaag waren dan eindelijk de finales van de Haarlemse bowlingweek. Na 3 wedstrijden spelen, in één week, in de Liede, (Haarlemmerliede Menno's thuisclub), Hoofddorp en Haarlem was het dan zover dat Menno samen met Jordy en Karlijn in Haarlem de bowlingfinales moesten gooien.

Als eerste werd gegooid de halve finale trio (Menno, Jordy en Karlijn), daarna Menno alleen de single finale en als laatste de trio finale, de Tomtommers. Het team van Menno heet de Tomtommers omdat ze alle drie een ster zijn in het gooien van gestuurde "geluk-balletjes". Een bal die een paar pins van de 10 lijkt te missen maar waar één pin op het allerlaatst toch nog de andere pins meeneemt en er uiteindelijk alsnog een strike genoteerd kan worden. Oftewel een TomTom gestuurde bal.



Het team de Tomtommers is 1e geworden. Samen hebben zij €450,- gewonnen met het behalen van de eerste prijs. Daarnaast is Menno nog 4e geworden in de single en alles bij elkaar heeft het hem aardig wat geld opgeleverd, €150,- voor de trio en €25,- voor de single, = €175,- totaal, niet gek toch?

Ben weer ontzettend trots op die man... maar op de andere 2 natuurlijk ook hoor!!!! Gefeliciteerd Tomtommers!!!!!

Kijk hier voor de eindstand


Hier de beker die de TomTommers alle drie kregen....

2 opmerkingen:

Leon zei

Congratulations TomTommers! That's a good team combination I think.

Save your winnings Menno. You never know when you might need some money.

maud zei

@Leon: Thank you! I'll tell Menno! It's a great team!